dobrodošli

naši počeci

Svoj početak, ova mala porodična firma, započinjue 30. 7. 1990. u Drenovcu, rodnom mestu njenog osnivača Savić Ljubiše – Baje.

razvoj firme

Naredne dve godine, firma se bavi prodajom prehrambene robe u Drenovcu, da bi promenom delatnosti i otvaranjem maloprodajnog objekta u Paraćinu, počela sa prodajom boja i lakova. Nakon par godina, kako su rasle ambicije vlasnika, a i njegove porodice, otovren je još jedan maloprodajni objekat, što ujedno i predstavlja prvi korak ka razvoju preduzeća. U narednim godinama, sinovi Nenad i Predrag, se priključuju poslu, a kasnije i preuzimaju upravljanje firmom, uz podršku i pod budnim okom oca Ljubiše. Kako je preduzeće, raslo i razvijalo se, širio se asortiman robe, (uvode se nove proizvodne grupe), što dovodi do potrebe za većim poslovnim prostorom. 2008. godine, firma se seli na novu lokaciju (ul. Majora Marka preko pruge br 19) otvaranjem stovarišta, gde se i danas nalazi. Ovo porodično preduzeće danas uspešno posluje sa 15-ak zaposlenih, širieci i dalje svoje poslovanje, trudeći se da sačuva i održi prvobitnu zamisao svog osnivača, a to je sloga i ljubav unutar porordice, u kojoj leži najveća snaga.

Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum ut perspiciatis unde omnis iste natus error.